She's THE Chick!

Category: By Mircea

English: Specialty sites announce Mariah Carey's next single: I'm That Chick. It's the 4th track pulled of the album E=MC2. I would've gone for 'Migrate' or 'Side Effects' which are waaaay better. I don't think that it's gonna have a big impact, especially that her last 2 songs totally flopped. Anyway, i really don't get the single choice..it's totally out of my league this time =|
It's a nice track though with nice vocals from MC, that go from down low to up high. Check it out lower.

Romanian: Siturile de specialitate anunta urmatorul single al lui Mariah Carey: I'm That Chick. E a 4-a melodie extrasa de pe albumul E=MC2. Eu as fi ales 'Migrate' sau 'Side Effects', care sunt mult mai bune. Nu cred ca o sa aiba un impact foarte mare, mai ales ca ultimele 2 track-uri au clacat urat de tot chiar. Oricum nu inteleg alegerea singleurilor..ma depaseste in cazul asta.
E totusi o melodie draguta cu niste vocalize frumoase de la MC. Asculta mai jos melodia.


Discover Mariah Carey!

 

3 comments so far.

  1. Anonim 1 septembrie 2008 la 15:26
    oare cand o sa priceapa mariah ca are cantece mai bune ca migrate sau side effects si ca mataielile astea nu mai merg. ca dovada, nici single #2 sau #3 nu au prins deloc. oare nu isi da seama singura?
  2. Mircea 1 septembrie 2008 la 15:41
    Ca bine zici. Sa nu fie ceva gen "contract" intre ea si casa de productie in care numai ei sa decida...sau poate sa fie si vreo strategie..si lasa migrate sau alta piesa pentru la urma ca sa'i ridice vanzarile :-??
  3. Anonim 1 septembrie 2008 la 15:59
    pai vanzarile se ridica de obicei la inceput nu cu ultima piesa. daca lanseaza 3 piese proaste si nu primeste airplay deloc atunci nimeni nu mai aude de ea si nu mai vinde nimic. eu cred ca ea e de vina nu casa de productie pentru ca dupa cum stii e foarte incapatanata si se vede mereu printesa:P

Something to say?